Bivši reprezentativac Hrvatske o Srbinu: Da je bio pametniji, igrao bi u Realu, Barsi, Bajernu...

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 09:45

Bivši reprezentativac Hrvatske o Srbinu: "Da je bio pametniji, igrao bi u Realu, Barsi, Bajernu..."

Pranjić nije krio oduševljenje fudbalskim kvalitetima momka poniklom u omladinskoj školi Partizana.

U intervjuu za Vice, nekadašnji reprezentativac Hrvatske Danijel Pranjić pohvalno se izrazio o fudbalskim kvalitetima Miralema Sulejmanija.

Pranjić je sa srpskim fudbalerom bio saigrač u Herenvenu, a smatra da je Sulejmani mogao da zaigra za neki od najvećih klubova na svetu.

"Miralem je imao dobru karijeru, ali sam iskreno očekivao mnogo više. Zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam verovao da će jednog dana zaigrati za Bajern, Real Madrid ili Barselonu", smatra Hrvat.

"Kao stariji brat, vodio sam računa o Miralemu. Provodili smo dane zajedno. Sećam se, kada je došao tokom intervjua smo uvek bili zajedno pred kamerama. Nije govorio engleski tako dobro, pa bi on pričao na srpskom, a ja prevodio šta je govorio. Kada je otišao u Ajaks radio je sve intervjue sam od prvog dana. Tada sam shvatio da on zapravo jako dobro govori engleski jezik i da me je zapravo sve vreme iskorišćavao (smeh).

Savetovao sam ga da ostane još godinu ili dve. Od prvog momenta sam shvatio o kakvom se talentu radi, bio sam ubeđen da će biti među najboljim fudbalerima sveta. Ipak, mislio sam da će biti pametniji i da neće juriti za transferom posle samo godinu dana", rekao je Pranjić.

Sulejmani se nakon samo godinu dana preselio u Ajaks gde je proveo pet godina, u Amsterdam je stigao kao najskuplji igrač u istoriji kluba, ali zbog brojnih povreda nije uspeo da opravda visoka očekivanja.

Izdanak Partizanove škole trenutno nastupa za Jang Bojs.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATSKI REPREZENTATIVAC BRUTALNO O SRBINU: Da je bio PAMETNIJI igrao bi u Realu ili Barsi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020

Iskreno do koske!..U intervjuu za Vice, nekadašnji reprezentativac Hrvatske Danijel Pranjić pohvalno se izrazio o fudbalskim kvalitetima Miralema Sulejmanija. Pranjić je sa srpskim fudbalerom bio saigrač u Herenvenu, a smatra da je Sulejmani mogao da zaigra za neki od najvećih klubova na svetu...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.