Bivši kapiten orlova igra i u 41: Vuju ne odbijam

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši kapiten "orlova" igra i u 41: "Vuju ne odbijam"

Proslavljeni pivotmen pridružio se Železničaru.

Foto: MN Press

Velike promene u Nišu i zvučna vest o pojačanju.

Posle odlaska sedmog igrača Železničara od početka sezone, pivota Jova Damjanovića, trener ekipe iz "Čaira" Veselin Vujović pozvao je dobro poznatog veterana - Ratka Nikolića (41).

Prvi kapiten reprezentacije Srbije od osamostaljenja i član selekcije SR Jugoslavije koja je 1999. osvojila svetsku bronzu pridružio se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << srpskom predstavniku u SEHA ligi i u njoj će igrati bar na tri utakmice do kraja 2018.

"Prošle sezone sam nastupao za Šamot, ali ja sam sve vreme u treningu. Pozvali su me prijatelji Veselin Vujović i Ivan Šmigić, nisam mogao da ih odbijem, uprkos privatnim problemima koje trenutno imam. Ja Vuji nikada ne mogu da kažem 'Ne'", izjavio je Nikolić za sajt svog novog kluba.

"Oduvek sam imao poseban osećaj kada igram u Čairu, Niš mi je u srcu, doživljavam ga kao moj grad i biće mi drago da budem od neke pomoći Železničaru u predstojećim utakmicama", dodao je on uoči dolaska u Niš i pridruživanja svojim novim saigračima.

Sa učinkom od tri pobede, remija i šest poraza, Železničar zauzima osmo mesto na tabeli SEHA lige, a prvi meč odigraće u subotu protiv Vardara.

Nikolić je karijeru počeo još 1996. u Šamotu, a potom je igrao za Crvenu zvezdu, Sintelon, Vesprem, Alteu, San Antonio, Kolding, Varar, Minsk, banjalučki Borac, Izviđač, Bosnu...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.