Bivši as Real Madrida pred odlaskom u zatvor

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 17:13

Bivši as Real Madrida pred odlaskom u zatvor

Svojevremeno jedan od najvećih talenata sveta, Brazilac Robinjo nalazi se pred zatvorskom kaznom.

Bivši fudbaler Real Madrida i Mančester sitija zubog silovanja albanske državljanke osuđen je 2017. godine devetogodišnjom kaznom iza rešetaka, ali se žalio sudu u Italiji i ceo slučaj se pomera već godinu dana.

Robinjo sve vreme negira da je kriv za optužbe i dešavanja iz 2013. godine u jednom noćnom klubu u Milana, dok je igrao za istoimeni klub.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Da se Brazilcu ne piše dobro govore i reči brazilske ministarske za ljudska prava Damaraje Alves.

"Momentalni zatvor. Nemam šta drugo da kažem. Postoji žalba, ali... Šta može? Samo u zatvor. Nijedan silovatelj ne sme da bude nagrađen", rekao je Alves, a prenosi Marka.

Robinjo sada ima 36. godina i vratio se u Santos, ali je samo šest dana proveo u brazilskom velikanu pošto je otpušten na insistiranje sponzora.

Baš zbog ovih optužbi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.