Binić oslobođen optužbi za nelegalan transfer Milana Obradovića

Izvor: B92, 31.Dec.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Binić oslobođen optužbi za nelegalan transfer Milana Obradovića

Viši sud u Beogradu oslobodio je optužbi bivšeg direktora FK Obilić Dragišu Binića optužbi za zloupotrebe prilikom transfera Milana Obradovića u Lokomotivu.

Osim Binića, optužbi je oslobođen i bivši sportski direktor kluba sa Vračara Jovan Dimitrijević.

Sud je u saopštenju naveo da nije dokazano da je došlo do zlouptorebe, kao i da tužilaštvo ima pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu.

Tužilaštvo je teretilo Binića i Dimitrijevića da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su 2. jula 2001. godine u Moskvi zaključili ugovor sa predstavnicima Lokomotive o prodaji Obradovića za 2,9 miliona.

Te pare se navodno nikada nisu pojavile na računu kluba, odnosno milion dolara je bilo uplaćeno na račun privatnog preduzeća u Bijeljini, a zatim je novac predat predsednici kluba Svetlani Raznatović "na ruke".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.