Bila mi je čast što sam bio trener legendi kao što je Džon Teri

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 15:01

"Bila mi je čast što sam bio trener legendi kao što je Džon Teri"

Italijanski stručnjak Antonio Konte rekao je da mu je bila velika čast što je Džon Teri igrao za njegov tim.

Konte je u prvoj sezoni sa Čelsijem osvojio titulu, što je ujedno bila i poslednja sezona Džona Terija u dresu "Plavaca".

Teri je zbog problema sa povredama odigrao samo devet utakmica.

Na današnji dan, 12. maja 2017. godine, Čelsi je slavio na gostovanju Vest Bromvič Albionu golom Mišija Batšuaija i obezbedio titulu.

"Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi je čast što sam bio trener legendarnom igraču kao što je Džon Teri. Radi se o vrhunskom fudbaleru i vrhunskoj osobi. Pomogao mi je mnogo u prvoj sezoni, na terenu i van njega. Bio je veoma koristan na treninzima i održavao je moral igrača na visokom nivou. Nikada neću moći dovoljno da mu se zahvalim. Bio je veoma važan za mene i čitav tim", rekao je Konte o bivšem štoperu.

Teri je u poslednjoj utakmici napustio teren u 26. minutu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.