Bijelsa sastavio listu pojačanja, Lids mora da dovede igrače, sa El Lokom se nikada ne zna, sećate se Lacija?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 10:59

Bijelsa sastavio listu pojačanja, Lids mora da dovede igrače, sa "El Lokom" se nikada ne zna, sećate se Lacija?

Vrlo je jasno da Bijelsa ima plan, listu je uručio direktoru Orti. Povratnik u PL se boji jednog telefonskog poziva...

Marselo Bijelsa je po običaju napravio listu igrača koje želi da mu dovedu za novu sezonu. Lids se posle dugo vremena vraća u PL, dobiće ogroman novac, direktor Orta veruje da bi trebalo sačuvati postojeći tim, ali i pojačati ga, tu već Bijelsa ima glavnu reč.

Ako mu ne ispune želje, mogao bi da ode, ovo nije pretnja već, iskustvo na odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onoga što se dešavalo u Laciju posle par dana, ali i sezone u Marseju.

Pa, ko je na toj listi.

Napadač Nikolae Stančiju iz praške Slavije je meta, on košta nešto manje od desetak miliona evra, Bijelsa želi još jednog klasičnog napadača, uz Bamforda.

Zatim, Konor Galaher, odlični 20-godišnjak koji je imao sjajnu sezonu u Svonsiju, ali u pitanju je igrač Čelsija, pa Lids može da se nada pozajmici, "Plavci" će ga teško prodati.

Prioritet je za Bijelsu štoper i levi bek, Ben Vajt se vratio u Brajton i "Galebovi" su odbili da ga prodaju, imaju i ponude većih klubova.

Navodno, Orta razmatra ponudu za Roba Holdinga, koga Arsenal želi da proda i koji je jedna od Bijelsinih alternativa. Danas bi trebalo da stigne i mladi napadač Vigana Gelhardt, ali on je akvizicija za budućnost.

Od iskusnijih igrača Bijelsa je tražio zemljaka Fojta iz Totenhema na koga Murinjo ne računa. Od levih bekova, na listi je i Milad Mohamadi, iranski reprezentativac iz Genka, a najveće pojačanje bi mogao da bude i verovatno najbolji igrač Čempionšipa Benrahma koji nije uspeo sa Brentfordom da se plasira u PL i košta oko 35 miliona evra.

Radrizani je spreman da za pet ili šest igrača odvoji oko 100 miliona evra, Bijelsina ideja je da pojača konkurenciju, pogotovo u odbrani i dovede napadača koji garantuje golove, Lids je tim koji je promašio najviše šansi u Čempionšipu u protekle dve godine...

Lids mora da deluje brzo, i dalje se plaše da bi iz Barselone mogao da stigne ključni poziv i da bi Bijelsa i pored sporazuma za sledeću sezonu mogao da iskoristi to što nisu doveli željene igrače da prihvati eventualnu ponudu Katalonaca koja bi bila njegov verovatno poslednji voz za jedan od najvećih klubova na svetu.

Za sada nema takvih nagoveštaja, ali kako rekosmo, ono što se dešavalo u Bijelsinoj karijeri, navodi da su takve situacije moguće.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.