Biće NAJPLAĆENIJI igrač Reala

Izvor: Mondo, 04.Feb.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće NAJPLAĆENIJI igrač Reala

Najbolji fudbaler sveta za 2018. godinu Luka Modrić pred vratima je ugovora koji će ga vezati za Real Madrid do kraja karijere. I učiniti ga, VEOMA, VEOMA bogatim čovekom.

Foto: MN Press

Predsednik Reala Florentino Perez spremio je novi ugovor zvanično najboljem fudbaleru sveta Luki Modriću, kojim će ga učiniti najplaćenijim u klubu, a samim tim i zadržati ga do kraja karijere, prenosi madridski "AS".

Isti list navodi da će Modriću, koji ima ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do 2020. godine (kada će hrvatski fudbaler imati 34 godine), biti ponuđen produžetak saradnje na još godinu ili dve, odnosno do njegove 35 ili 36. godine, što bi moglo da znači i da će se oprostiti od fudbala prabo u dresu "kraljevskog kluba".

Modrić je prošlog leta bio blizu prelaska u Inter, bar se tako pisalo, ali očigledno je da još koja "nula" na platnom čeku nije naodmet, pogotovo u njegovim godinama. A i pokazao je koliko je važan Realu, što veoma dobro zna i Florentino Perez.

Hrvat je u Madrid stigao 2012. godine iz Totenhema i bio jedan od ključnih igrača u osvajanju četiri Lige šampiona, jedne titule u Primeri i Kupu kralja, tri Superkupa Evrope i četiri FIFA Svetska klupska prvenstva.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Real nudi Modriću novi ugovor, biće najplaćeniji igrač u klubu

Izvor: B92, 04.Feb.2019

Vezni fudbaler Reala Luka Modrić uskoro bi mogao da potpiše novi ugovor sa kraljevskim klubom...Španski mediji prenose da je predsednik Reala Florentino Perez pripremio novi ugovor po kojem će reprezentativac Hrvatske postati najplaćeniji fudbaler u klubu...To praktično znači da je prvak Evrope...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.