Bez greške  Skenderbeg i BATE lako do pobede

Izvor: B92, 23.Okt.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez greške " Skenderbeg i BATE lako do pobede

Fudbaleri Skenderbega pobedili su na gostovanju Teutu sa 4:1 u sedmom kolu Superlige Albanije.

Protivnik Partizana u prošlom, ali i u narednom kolu Lige Evrope, nastavio je sa odličnim partijama u domaćem šampionatu i posle sedam kola imaju učinak od šest pobeda i samo jednog remija.

Nije dobro krenulo za Skenderbeg pošto su posle samo osam minuta igre gubili sa 1:0, strelac Amadu. Do poluvremena ostao je isti rezultat, a onda je usledio pravi potop domaćih igrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Skenderbeg je postigao četiri gola u razmaku od 18 minuta i tako rešio meč. Taku je bio precizan u 50, Lilaj iz penala u 66, Souv je pogodio mrežu u 73, dok je sa bele tačke u 78. minutu Muzaka postavio konačnih 4:1.

Kada je reč o protivniku Crvene zvezde u Ligi Evrope, BATE Borisov je kao gost pobedio Dnjepr Mogilev sa 2:0 u 26. kolu beloruskog šampionata.

BATE je nastavio poteru u domaćem prvenstvu sa Soligorskom koji ima sada dva boda više od njih. Treći je Dinamo Minsk sa bodoma manje od BATE.

Gosti su utakmicu, takođe, rešili u drugom poluvremenu. Prvo je Rios pogodio mrežu golmana domaćih igrača u 56. minutu, da bi Gordejčuk u 69. minutu postavio konačnih 2:0.

Utakmica između Partizana i Skenderbega na programu je 2. novembra na stadionu u Humskoj, dok crveno-beli gostuju BATE 23. novembra. Zvezda u narednom kolu igra u Londonu protiv Arsenala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.