Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 17:32

Bez Zvezdinih navijača u Razgradu - najjeftinija karta osam evra, na tribinama oko 3.000 navijača

Maksimalne mere opreza, maske obavezne tokom pre, i nakon utakmice

Navijača Crvene zvezde neće biti u Razgradu, što je bilo i očekivano s obzirom da su tamošnje vlasti stavile Srbiju na crvenu listu, vezanu za epidemiološku situaciju, pa je Ludogorec objavio da će se u prodaji za meč dva tima u četvrtak (21.00) naći i ulaznice za sektor "Gosti", namenjen za pristalice protivničkih klubova.

Cene ulaznica za taj deo tribina, kao i za sektor "Moci", gde se nalaze >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najvatreniji navijači domaćeg tima, iznose 15 leva, što je nešto manje od osam evra. To su ujedno i najjeftinije karte za ovaj meč, dok su one najskuplje 30 leva ili nešto više od 15 evra.

Ludogorec je podsetio da će usred strogog poštovanja epidemioloških mera dozvoljena popunjenost tribina biti 30 odsto, što znači da će se na ovom meču naći negde oko 3.000 ljubitelja fudbala.

(2,85) Ludogorec (3,20) Crvena zvezda (2,70)

Takođe, zahteva se strogo pridržavanje fizičke udaljenosti, obavezno nošenje maski koje prekrivaju nos i usta pre, za vreme i posle utakmice. Takođe, ulazak na stadion će se vršiti podnošenjem obrazaca, u kojem će svaki vlasnik ulaznice biti upoznat sa rizicima vezanim za Kovid 19. Nikome, ko ima simptome virusa, neće biti dozvoljen ulazak na stadion.

Crvena zvezda u Razgrad stiže kao lider grupe F i jedini tim sa tri boda iz prvog kola. Jasno je da bi svaki pozitivan rezultat, a to su remi ili pobeda, predstavljali veliki uspeh i ogroman korak ka plasmanu u novo evropsko proleće.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.