Bešiktašu četiri meča bez publike, Biliću tri meča kazne

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešiktašu četiri meča bez publike, Biliću tri meča kazne

Turski prvoligaš Bešiktaš kažnjen je sa četiri utakmice igranja na domaćem terenu bez prisustva publike zbog navijačkih nereda na derbi susretu protiv gradskog rivala Galatasaraja.
(FOTO: Dejli mejl)
Utakmica u nedelju uveče prekinuta je u sudijskoj nadoknadi pri rezultatu 2:1 za Galatasaraj, kad su stotine domaćih navijača upale na teren i stvorile pravi haos.
Policija je upotrebila suzavac da obuzda pristalice Bešiktaša, nakon što je u naelektrisanoj atmosferi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prvotimcu gostiju Felipeu Melu dodeljen crveni karton, a igrači oba tima pobegli su u svlačionice.
Treneru Bešiktaša Slavenu Biliću izrečena je zabrana vođenja tima na tri utakmice zbog crvenog kartona posle prigovaranja sudiji, dok je isključeni Melo dobio dva meča suspenzije.
Bešiktaš je trenutno vodeći u prvenstvu Turske sa 12 bodova, dok je aktuelni šampion Galatasaraj u sredini tabele sa šest bodova manje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.