Izvor: MozzartSport.com, 07.Sep.2020, 15:25

Bešiktaš i Krasnodar dogovaraju transfer Uroša Spajića

Ruski klub bi čak pomogao sa isplatom plate

Pre gotovo četiri meseca ruska štampa tvrdila je da Uroš Spajić zove Adema Ljajića u Krasnodar, ali od tog posla nije bilo ništa. Sada je priča potpuno drugačija, a povremeni reprezentativac Srbije sada bi mogao da završi u Bešiktašu kod Adema Ljajića.

Turski sajt Fanatik piše, a Rusi naveliko prenose, da su kontakti između dva kluba uspostavljeni i da bi posao mogao da bude završen brzo. Krasnodar, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << navodno, nema ništa protiv da Spajić ode put Istanbula i to na pozajmicu bez obeštećenja, a ruski klub bi čak platio i deo plate srpskog štopera koja prema nekim informacijama iznosi 2.400.000 evra godišnje. Mada, neke realnije priče kažu da Spajić u Krasnodaru prima 1.500.000 evra po sezoni.

Spajić ima ugovor sa Krasnodarom na još tri godine. Prošle sezone je odigrao 15 utakmica u ruskom prvenstvu i postigao jedan gol. Podsetimo, Bešiktaš se nalazi u velikim finansijskim problemima, zbog čega se odavno piše i priča da klub planira da se ratosilja najplaćenijih igrača, među kojima je i Adem Ljajić, za koga se interesuje Marselj.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.