Berluskoni krenuo na Seriju A, prvo pojačanje Beograđanin! Orlovi obratite pažnju...

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 09:41

Berluskoni krenuo na Seriju A, prvo pojačanje Beograđanin! "Orlovi" obratite pažnju...

Da ne bude da nam za par godina utekne, ovo je verovatno buduća zvezda italijanskog fudbala...

Monca se, dve sezone nakon što su je kupili Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani plasirala u Seriju B. Naredne sezone, kako je gazda Silvio najavio sledi odmah napad na elitu, san mu je da igra protiv "svog" Milana.

Inače, ovaj klub je poslednji put bio u Seriji B početkom veka, sada žele najveći uspeh u istoriji kluba. Nadmoćno su trijumfovali u svojoj grupi u treće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige, imaju par igrača na pozajmicama iz Serije A, ali većinu čine manje poznati igrači.

Druga liga je ozbiljnije takmičenje, ali s obzirom na budžete, čini se da nekadašnjem tandemu koji je Milan, kako kažu načinio najtrofejnijim klubom svih vremena, neće biti teško da naprave tim spreman da se bori za Seriju A.

Prva meta je Miloš Bočić, momak rođen u Beogradu, Srbin koji je kao beba sa roditeljima otišao u Italiju, počeo je u Udinezeu, ove sezone bio na pozajmici u Peskari. Među "Delfinima" je odigrao odlično do prekida, ima 20 godina, zovu ga "Počo" jer neodoljivo podseća na Lavecija. Berluskoni želi Srbina, predviđaju mu veliku budućnost, videćemo hoće li Udineze pristati da ga pošalje na pozajmicu ili proda.

Uz njega, klub bi, kako pišu italijanski mediji mogli da pojačaju  Alfredo Donaruma, napadač Breše, zatim legendarni Pacini, iskusni igrači poput Luke Ćigarinija, Antonelija, Kode, svi sa mnogo utakmica u nogama na najjačem nivou.

Monca želi i Galana, još jednog napadača Peskare i albanskog reprezentativca Ndoja, koji je takođe rođen u Italiji i prošao je školu Rome.

Galijani i Berluskoni će naravno, uz veze koje imaju, potražiti još igrača na pozajmicu, sa Juventusom imaju odličnu saradnju, pa nema sumnje da bi Monca, već sada možemo to da kažemo bila jedan od glavnih favorita naredne godine za trku u Seriji A.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda sprema prvo pojačanje Obradoviću, dogovor sa Amerikancem blizu? (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020

Tako barem tvrdi Italijan...Italijanski novinar Luka D'Alesandro objavio je na društvenim mrežama zanimljivu vest za navijače Crvene zvezde...Navodno, košarkaš Promiteasa Lengston Hol blizu je dolaska u Beograd...Hol igra na poziciji klasičnog plejmejkera i "kombo-pleja", ima 28 godina i visok...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.