Berba podržao Murinja, Portugalac je pravi čovek za Sparse, neće trpeti sra***!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berba podržao Murinja, Portugalac je pravi čovek za Sparse, "neće trpeti sra***"!

Bivši napadač Totenhema se oglasio povodom velike promene u klubu iz Severnog Londona.

Vest dana je svakako povratak Žozea Murinja, Portugalac je nakon nešto manje od godinu dana pauze preuzeo ekipu Totenhem Sparsa, koja se sinoć na saradnji zahvalila treneru Maurisiju Poketinu.

Komentari su brojni, a izdvojila se izjava bivšeg napadača Totenhema Dimitra Berbatova.

Sada već penzionisani bugarski fudbaler je podržao odluku uprave da posao šefa struke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uruči "Posebnom", ponajviše jer veruje da Portugalac neće trpeti problematične igrače, a poznato je da mnogi veruju da je upravo to bio najveći problem "Pevaca" ove sezone.

"Poketino je bio izuzetak u modernom fudbalu, predvodio je Sparse toliko dugo, stvari su dostigle vrhunac i potrebna im je promena jer su igrali loše u poslednje vreme i očekivao sam više od njih ove sezone.

To je bila odluka koja nije dobro prihvaćena, ali je bila neophodna da bi se stvari malo razdrmale.

Sa njegovim rezimeom i trofejima koje je osvojio u Ligi šampiona, Premijer ligi i gde god da je bio, zaradio je pravo da ne trpi sra*** od igrača, ako mu pokažeš poštovanje, on će ti uzvratiti poštovanjem i on to zaslužuje jer se dokazao silnim osvajanjima
", jasan je Berba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Posebni" u novim bojama, kako mu stoje? (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019

Prvi dan na novom zadatku...Bez sumnje je vest dana veliki povratak Žozea Murinja...Portugalac se vratio svom poslu, ponovo će raditi u Premijer ligi, predvodiće ekipu Totenhem Sparsa...Istakao je da je prezadovoljan, u novi klub ulazi sa puno strasti, potpuno svež nakon skoro godinu dana pauze i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.