Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 19:47

Benfika više ne računa na Fejsu zbog plate od 2.200.000 evra

Orlovi poručili srpskom vezisti da za njega više nema mesta na Lužu

Benfika više ne računa na Ljubomira Fejsu, jer želi da se rastereti budžet od igrača sa visokim primanjima, piše Rekord.

Odlični srpski vezista, na pozajmici u Alavesu, u Lisabonu nedeljno zarađuje 42.000 evra, što na godišnjem nivou iznosi 2.200.000, a aktuelni ugovor sa Orlovima ističe mu na leto 2021. godine. Kako navodi Rekord, Fejsi je već rečeno da se ne vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na Luž, a Benfika je spremna da ga pisti i bez obeštećenja, čak i uz sporazumni raskid ugovora.

Fejsa je zimus pozajmljen Alavesu, gde su pre nekoliko nedelja poručili kako bi rado želeli da ostane u klubu i naredne sezone, tako da je klub iz Vitorije ima otvorenu situaciju pred sobom.

Srpski vezista je u Benfiku stigao još 2013. godine iz Olimpijakosa za 4.500.000 evra i osvojio pet titula, dva kupa, dva Liga kupa i igrao finale Lige Evrope.

Foto: Reuters

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.