Bendtner zbog napada na taksistu osudjen na 50 dana zatvora

Izvor: Beta, 02.Nov.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bendtner zbog napada na taksistu osudjen na 50 dana zatvora

Fudbaler Rosenborga Niklas Bendtner je zbog fizičkog napada na taksistu  danas osudjen na 50 dana zatvora i novčanu kaznu od 1.500 danskih kruna (200 evra).Bendtner je priznao da je 9. septembra u Kopenhagenu udario taksistu, ali je tvrdio da je to učinio u samoodbrani posle svadje oko cene vožnje.Advokat nekadašnjeg fudbalera Arsenala je najavio žalbu na presudu.Taksista kome je Bendtner polomio vilicu, kažnjen je novčano sa 3.000 kruna (400 vera) jer je tokom te vožnje koristio mobilni telefon i jer nije vezao sigurnosni pojas.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bendtner zbog napada na taksistu osuđen na 50 dana zatvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Nov.2018

Fudbaler Rosenborga Niklas Bendtner je zbog fizičkog napada na taksistu danas osuđen na 50 dana zatvora i novčanu kaznu od 1.500 danskih kruna (200 evra)...Bendtner je priznao da je 9. septembra u Kopenhagenu udario taksistu, ali je tvrdio da je to učinio u samoodbrani posle svađe oko cene vožnje...Advokat...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.