Beloti srećan u Torinu, transfer zavisi od predsednika

Izvor: B92, 14.Maj.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beloti srećan u Torinu, transfer zavisi od predsednika

Fudbaler Torina Andrea Beloti rekao je danas da je srećan u klubu i da će o njegovoj budućnosti odlučivati samo predsednik Urbano Kairo.

"Srećan sam u Torinu i imam ugovor sa klubom. Moja budućnost? Ponavljam, ovde sam, ali ako predsednik Kairo odluči drugačije... Sve zavisi od njega i šta on želi da radi", rekao je Beloti za italijanske medije.

Beloti, 24-godišnji napadač, najbolji je strelac Torina i prva zvezda kluba od kako je 2015. došao iz Palerma. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Postao je i standardni član reprezentacije Italije.

Njegove igre privukle su pažnju mnogih klubova koji su zainteresovani da ga dovedu. Mediji su kontaktirali i predsednika Torina Urbana Kaira, koji je imao kratak komentar: "Ako Beloti želi da ostane, bićemo srećni da ga zadržimo".

Andrea Beloti je imao odličnu prošlu sezonu kada je na 38 utakmica dao čak 28 golova. Ipak, ove je igrao u slabijoj formi i bio je strelac 13 pogodaka na 34 susreta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.