Belgijanci oduševljeni: Lukaku je preporođen!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgijanci oduševljeni: "Lukaku je preporođen!"

Selektor Belgije uočava nove stvari kod svog napadača.

Belgija večeras igrač sa reprezentacijom Škotske u okviru šestog kola grupe I. Tim Roberta Martineza je za sada maksimalan, u proteklom kolu je razbijen San Marino sa 4:0, ali Lukaku nije dobio svoje minute.

Očekuje se da startuje večeras u Glazgovu.

Romelu je bio pred dugih letnjih pregovora između Junajteda i Intera, na kraju je Belgijanac prešao u Konteov tim. Za sada je na dva meča u Seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << A zabeležio isto toliko golova.

"Ovo je prvi put da ga vidim slobodnog i srećnog. Posle toliko trening kampovao po prvi put ga vidim fokusiranog, srećno i spremnog za nove izazove. Mislim da je spreman za novi izazov u Interu, on živi fudbal", izjavio je Martinez.

Inter dočekuje Udineze narednog vikenda, ostaje da se vidi da li će Lukaku nastaviti svoju golgetersku seriju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.