Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 20:40

Bejlov agent o Murinju: I Cezar je bio sjajan, ali ne bi bio dobar u komandovanju modernom vojskom

Ne kažem da je Geret kao Mesi ili Ronaldo, ali jeste jedan od najboljih igrača na svetu

Džonatan Barnet, agent Gereta Bejla izneo je stav o izazovima sa kojima se suočio njegov klijent po povratku u Totehnem kao pozajmljen igrač Reala, ali i s kojima će se suočiti kada se završi sezona, jer mu uskoro ističe pozajmica.

"Neposredno posle Geretovog transfera u Totenhem sam rekao: Ako verujete u njega, pružite mu priliku da igra njegov fudbal. Nemojte >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da mu pričate da radi ovo ili ono, tretirajte ga kao Mesija ili Ronalda. Ne kažem da je dobar kao oni, ali videćete", rekao je Barnet za SNTV.

Dodao je da je "svaki put kada je dobio takvu podršku, Bejl davao gomilu golova".

"To je bila tačno najveća greška (što nisu verovali u njega), mada ne krivim nikoga."

Nije Barnet hteo da uperi prst ni u koga, pa ni u Žozea Murinja u čijoj se postavci igre Bejl nije najbolje snalazio.

"Da li krivim Murinja za nestabilnost njegovih igara? Ne bih to nikada uradio. On je veoma uspešan trener... Gaj Julije Cezar je takođe bio veoma dobar, ali mislim da ne bi bio sjajan u komandovanju modernom vojskom" napravio je iskusni agent zanimljivu paralelu.

Budućnost Bejla koji je u 31 meču ove sezone postigao 14 golova, još je neizvesna. Postoji opcija da i od leta bude u Totenhemu kao pozajmljen igrač, s tim što bi mu Real i dalje plaćao između 500.000 i 600.000 funti nedeljno.

Barnet kaže da je Bejlov povratak u madridski klub s kojim je vezan ugovorom do leta 2022. godine malo verovatan, gotovo nemoguć.

"I dalje je jedan od najboljih igrača na svetu, ali preostale su još četiri utakmice pa ćemo morati da vidimo. U razgovoru će biti tri sagovornika: mi, Real i Totenham. Imamo svoje stavove i obavestićemo ih u pravo vreme. Čisto sumnjam da će se vratiti u Real, ali ako žele da ga ostave na klupi sa tom platom? To je u redu za njega, ali i mene", pojasnio je Barnet.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.