Bejl zbog prostote rizikuje 12 utakmica suspenzije!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl zbog prostote rizikuje 12 utakmica suspenzije!

Nepromišljen potez u "Madrilenju" bi mogao skupo da ga košta.

Real Madrid je slavio sa 3:1 u velikog gradskom derbiju protiv Atletika i to na "Vanda Metropolitano" stadionu.

Strelac poslednjeg gola za "Los Blankose" bio je velški reprezentativac Geret Bejl, koji je u igru ušao sa klupe u drugom poluvremenu.

Nakon postignutog pogotka, kojim je stavio tačku na meč, Bejl ga je na neprimeren način proslavio i zbog toga bi mogao da zaradi žestoku suspenziju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šta je uradio možete videti i na naslovnoj fotografiji.

Prema pravilima Španske fudbalske federacije, Bejl bi zbog ovakvog poteza, provociranja protivničke publike, mogao da zaradi i 12 utakmica suspenzije!

Ipak, realnije je da zaradi zabranu igranja od jedne do tri utakmice, ali ozbiljnije kazne nisu isključene.

Bejl bi tako mogao da propusti neke jako važne duele za "kraljevski" klub, u Primeri igraju sa Đironom i Levanteom, pa u revanš meču polufinala Kupa kralja igraju još jedan "El Klasiko", dok ih već početkom marta čeka još jedan duel sa ljutim rivalima, ovoga puta u okviru Primere.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bejlu zbog “lakta“ preti i do 12 utakmica suspenzije

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2019

Navijači Atletika ciljali su Tiba Kurtou, nekašnjeg miljenika koji je posle epizode u Čelsiju insistirao da dolasku u Realu, pa su ga na Vanda Metropolitanu stadionu gađali i plišanim pacovima. Uzvratio im je Geret Bejl, koji je posle gola za 3:1 domaću publiku počastio “laktom“. Disciplinski...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.