Bejl savladao Jovanovića za minimalnu Realovu pobedu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl savladao Jovanovića za minimalnu Realovu pobedu (VIDEO)

U prvom takmičarskom duelu "kraljevskog kluba" i debitanta u španskoj ligi Ueske Madriđani kao gosti pobedili s 1:0 u 15. kolu.

Real je bio vrlo neubedljiv protiv poslednjeplasiranog među 20 timova u španskom prvenstvu, ali mu je pogodak Velšanina Gereta Bejla u 8. minutu bio dovoljan za minimalnu pobedu kojom i dalje zaostaje pet bodova za vodećim prvakom Barselonom.

Ueska, u koju je početkom sezone iz danskog Orhusa stigao Nišlija Aleksandar Jovanović (26), >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nekadašnji golman Radničkog, zaslužila je bod. Hrabro se borila s potpunim favoritom, a njen igrač je u prvom poluvremenu imao kolosalnu priliku da izjednači, promašivši glavom gol s metar i po.

U drugom delu je Bejl, koji je postigao prvi pogodak u španskom prvenstvu posle 802 minuta, imao još jednu zrelu priliku, ali mu je Jovanović odbranio. Lopta je prošla pored stative, a da je naš golman nije zahvatio prstima, završila bi mu iza leđa.

Ueska je bila 62. različiti tim s kojim se Real sastao za 89 godina u španskoj ligi. Bila je to i prva utakmica Hrvata Luke Modrića po dobijanju Zlatne lopte za najboljeg igrača godine, ali se ni on nije proslavio.

Ueska ima jednu pobedu, a ostvarila ju je kao gost Eibara (2:1). U prvih sedam utakmica u najboljem društvu kod kuće učinak joj je tri remija i četiri poraza. Jedini debitant u ligi koji nije pobedio pred svojim navijačima u sedam prvih mečeva bio je Logronjes 1987. Ueska će kroz nedelju dana biti domaćin Viljarealu.

İlk hissədəki Bale'in tək və baxımlı qolu ilə 0-1 öndəyik . #garethbale #marcoasensio #vinicius #huesca #realmadrid #halamadrid #ynadamas #laliga #uefachampionsleague #ucl #aporla13 #aporla14 #benzema #marcelo #danicarvajal #halamadrid #ynadamas #realmadridazrbjn #realmadrid #viniciusjunior #rma #sergioramos #odriozola #keylornavas #lukamodric #javisanchez #tonikroos #casemiro #benzema #brasil #azerbaycan #turkey #spain #odriozola

A post shared by "Real Madrid" The Best ! (realmadridazrbjn) on Dec 9, 2018 at 8:26am PST

الاول للريال مدريد 1-0 بيل . . . . . . #amazing #ballondor #motivation #برشلونه #ريال_مدريد #كريستيانو #huesca #black #smile #realmadrid #lukamodric #سولاري #leo #ميسي #instagram #اكسبلور #bvb #uefa #fun #sport #explore #cool #messi #cr7 #dortmund #art #football

A post shared by Kooraz.rm13 (kooraz.rm13) on Dec 9, 2018 at 7:28am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.