Bejl - Dovoljna je bila jedna slika sa treninga, navijači Reala pobesneli, svet se smeje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 11:27

Bejl - Dovoljna je bila jedna slika sa treninga, navijači Reala pobesneli, svet se smeje! (foto)

Odgovorio im je na najbolji način, urlaju da je "provokacija", ali izgleda da se dobro zabavlja...

Garet Bejl ume da bude veoma ironičan, to je pokazao, iako deluje hladno i nepristupačno, smisao za humor mu se ne može osporiti.

Vratio se treninzima pred meč sa Eibarom, odnosno nastavak šampionata Španije i odmah, kako tvrde mediji počeo da "provocira".

Timska slika, i Bejlov "sving" su digli veliku buru u Madridu.

Jasno, sam potez je podsećanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na to da Španci tvrde da je veliki broj povreda posledica igranja golfa, a setimo se kako ih je razbesneo porukom, "Vels, golf, Madrid" kada se plasirao sa svojom zemljom na evropsko prvenstvo.

Velšanin ne daje izjave za španske medije, pravda se da ne zna jezik, mada kažu da to nije istina, vreme provodi na svom posedu gde igra golf, kada nije u timu, utakmice napušta pet minuta ranije, toliko je dozvoljeno, da ga ne bi kaznili. Mada, to čini i kada je rezultat neizvestan, pa je jasno da ne deluje baš kolegijalno i profesionalno.

Nije ni tajna da žele da ga se oslobode, ali on neće nigde. Ima još dve godine ugovora, 17 miliona po sezoni i kako kažu izvori bliski igraču, nema problem da sedi na klupi ili tribinama dve sezone.

Uostalom, važniji je golf...

A i protiv Eibara se neće umarati, Zidan sprema trio Asensio-Benzema-Azar...

Gareth Bale practices golf swing in Real Madrid team photo https://t.co/ZmBpdvRMVR via @MailSport

— Talek Harris (@TalekHarris) June 12, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.