Bavarci žele još Francuza i to iz Premijer lige!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020, 10:13

Bavarci žele još Francuza i to iz Premijer lige!

Šampioni Nemačke će biti aktivni u narednom prelaznom roku.

Već znamo da dva imena iz veznog dela terena Bajerna neće biti na "Alijancu" naredne sezone.

Radi se o Haviju Martinezu i Tijago Alkantari.

Martinezu ističe ugovor i po svom priznanju ranije on ga neće produžiti, spekuliše se da će uslediti povratak u Španiju. Sa druge strane Alkantra je itekako na ceni, za kreativca se interesuje većina klubova iz PL, Liverpul se za sada stavlja na pol-poziciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali ima interesovanja i iz Italije navodno.

To su dva upražnjena mesta u Flikovom timu naredne godine.

Većina francuskih medija piše kako će se krenuti u 'poteru' za Francuzima - Tijemom Bakajokom iz Čelsija i Tangi Ndombeleom iz Totenhema.

Može se sa sigurnošću reći da dvojac nije opravdao vere navijača klubova u Engleskoj. Bakajoko je već drugu sezonu na pozajmici van "Bridža", prvu je proveo u Milanu, ovu tekuću u Monaku.

Sa druge strane Tangi Ndombele je igrač prema kome Žoze Murinjo nije krio averziju, "Posebni" ga nazivao i "You Tube" igračem, što jeste uvreda za fudbalera plaćenog preko 60 miliona evra.

Ostaje da se vidi da li će Bajern stvarno krenuti u pregovore oko jednog ili obojice igrača, u Minhenu bi ih sačekali Pavar, Toliso, Koman.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.