Bavarci ostali bez trenera, sad i bez najboljeg igrača!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci ostali bez trenera, sad i bez najboljeg igrača!

Teški dani za slavni klub iz Minhena.

Bajern je za vikend doživeo težak poraz u Frankfurtu (1:5), a nakon toga su stvari krenule nizbrdo.

Trener Niko Kovač je podneo ostavku, imao je šta da kaže igračima na rastanku, više o tome OVDE.

Sada su se u nemačkim medijima pojavile i informacije da će Bavarci u narednom periodu morati da igraju bez najboljeg igrača Roberta Levandovskog.

Poljak je doživeo povredu prepona i kako stoje stvari moraće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na operaciju.

To bi sa terena trebalo da ga odvoji oko dve nedelje, što znači da neće moći da pomogne saigračima u dva naredna vrlo bitna susreta.

Bajern u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona, u sredu od 18:55h, dočekuje ekipu Olimpijakosa, dok  Bavarce u subotu očekuje veliki derbi Bundeslige protiv Borusije Dortmund.

Popularni Leva po svemu sudeći neće nastupiti u pomenuta dva duela, pa će se obavezama u Bajernu vratiti posle reprezentativne pauze koja sledi.

Levandovski je ubedljivo najbolji pojedinac u redovima Bajerna ove sezone, potigao je čak 21 pogodak u svim takmičenjima i jasno je da će njegov izostanak biti veliki hendikep za ekipu iz Minhena u naredne dve jako bitne utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Favr: Moramo biti oprezni, Inter ima opasne kontre

Izvor: B92, 05.Nov.2019, 15:12

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pokušaće da se revanširaju igračima Intera za poraz od pre dve nedelje u Milanu (2:0).

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.