Bavarci našli zamenu za Roberija, Kopljanik na meniju

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci našli zamenu za "Roberija", "Kopljanik" na meniju

Imaće veliku konkurenciju u vidu najvećeg rivala.

Sutra nas očekuje kulminacija i možda odlučujući meč Bundeslige ove sezone, minhenski Bajern dočekuju Borusiju Dortmund.

"Der Klasiker" se igra u situaciji kada "Milioneri" imaju prednost od dva boda nad velikim rivalom.

Posle sutrašnjeg meča ostaće još samo pet kola do kraja, te je jasno da sutrašnji derbi ima itekako veliki značaj za odlučivanje novog ili starog šampiona Nemačke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Famozni "Klasiker" će imati još jedno bojno polje, pored zelenog tepiha dva rivala će se susreti i na transfer polju narednog leta.

U pitanju je Ajaksovo otkriće u vidu Davida Neresa, koji ove sezone blista pored Tadića i ostalih "Kopljanika".

Za mladog Brazilca se već interesuje i francuski PSŽ tako da nemačkim prvacima sledi itekako teška borba za potpis dvadesetdvogodišnjeg ofanzivca.

Borusija je inače pokušala i prošle godine da dovede Neresa, ali su čelnici Ajaksa odlučno odbili Nemce videćemo da li će uspeti da zadrže Brazilca i posle narednog leta, šanse su svakako manje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.