Bavarci demantovali pisanja medija, sjajni vezista ostaje u Minhenu!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2018, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci demantovali pisanja medija, sjajni vezista ostaje u Minhenu!

Iako se govorilo da su digli ruke, prema izjavi jednog od čelnika kluba, to je daleko od istine.

Minhenski Bajern ne blista ove sezone, veliki broj igrača igra ispod očekivanog nivoa, tokom leta nije angažovan dovoljan broj pojačanja, smena generacija je loše počela za klub.

Jasno je da im je potrebna sveža krv, zaostaju seda bodova za Dortmundom u Bundesligi, pa su rešili da narendog leta "razbiju prasicu" i dovedu nekoliko igrača o kojima fudbalska Evropa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovih dana bruji.

Novi talas mladih igrača će stići narednog leta, a jasno je i da će veliki broj igrača napustiti klub.

Roben, Riberi i Rafinja gotovo sigurno odlaze, njima ističu ugovori i s ozbirom na njihove godine, jasno je da neće dobiti nove saradnje od kluba.

Pominjalo se da bi mogao da "leti" i Havi Martinez i da u klubu očekuju veliku zaradu od njegove prodaje, a šuškalo se i da su digli ruke od Hamesa Rodrigeza.

Kolumbijac je stigao leta 2017. godine na dvogodišnju pozajmicu iz madridskog Reala, Bavarci su dogovorili i klauzulu prema kojoj bi po isteku pozajmice mogli da otkupe Hamesov ugovor od "Los Blankosa".

Nakon nove povrede i navodnih neslaganja sa trenerom Kovačom, pominjalo se da će u klubu odustati od te opcije i da će pustiti Rodrigeza da se vrati u matični Real, ali Karl-Hajc Rumenige tvrdi da to nije istina i da u Minhenu imaju potpuno poverenje u kolumbijskog reprezentativca.

Na pitanje da li su promenili ranije iskazanu nameru da otkupe njegov ugovor od Reala prema dogovoru, Rumenige je rekao sledeće.

"Ne! Svi u klubu smo ubeđeni da je on sjajan fudbaler. Nažalost, trenutno je povređen, ali mislim da ćemo imati puno zabave sa njim već od januara", izjavio je Rumenige.

Dakle, stvari idu odavno isplaniranim tokom, Rodrigeza budućnost po svemu sudeći vezuje za Bajern Minhen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.