Batler o Dragiću: Mnogo ga volimo, zna da smo tu za njega

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 15:24

Batler o Dragiću: Mnogo ga volimo, zna da smo tu za njega

Džimi Batler je posle poraza svog tima i velikog broja povreda u velikom finalu govorio na konferenciji za medije.

Los Anđeles Lejkersi su sa 116:98 pobedili Majami Hit koji je ostao bez Dragića i Adebaja, a sa povredom skočnog zgloba meč je završio Džimi Batler.

O svojoj povredi je govorio i sam Džimi.

Jimmy Butler, Miami Heat: (on his ankle) "

"Otečeno je i malo me boli, ali terapija će sve srediti i biću spreman za sledeći meč. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Videćemo sve sutra, ali verujem da ću biti dobro", kratko je prokomentarisao Džimi Batler.

Batler je poslao poruku podrške svom saigraču i prijatelju Goranu Dragiću.

"Samo hoću da zna da sam tu za njega, uvek, baš kao i svi mi. Znamo koliko mu je stalo da pobedi i koliko želi da krene u ovaj rat sa nama, mnogo ga volimo i želimo da bude tu, ali poštovaćemo šta doktori budu rekli. Razumem ga da želi da igra, ali mora da vodi računa o zdravlju", smatra Džimi Batler.

Na pitanje šta Majami treba da uradi bez Dragića kako bi pobedili, Džimi jerekao:

"Moramo da budemo spremni, sa Goranom ili bez njega. Mi moramo da idemo na pobedu, to se od nas očekuje. Kao što sam malopre rekao, mi želimo Dragića s nama na terenu, on je važan deo našeg tima, ali dok se ne vrati moraćemo da radimo još napornije kako bismo pokrili sve ono što je on inače radio za nas. Mi smo sposobni za tako nešto. Bez Gorana moramo da požurimo i da izjednačimo seriju", kaže Batler.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.