Izvor: MozzartSport.com, 16.Okt.2020, 23:53

Batlend otišao u Palas za 550.000 evra, prošle godine Stouk ga prodavao za 25.000.000

Englski golman ponovo u Premijer ligi

Mnogo je priča o tome kako su karijere igrača u nekim boljim vremenima bile na svojevrsnom vrhuncu, ali i kako su iste nestajale kao gumicom obrisane. Stouk je takvih slučajeva poslednjih godina imao podosta, a dovoljno je setiti se samo primera najveće enigme fudbalske pijace Saida Berahina.

Džeka Batlenda nije snašla baš tako okrutna sudbina, ali je od golmana s nalepljenom etiketom na 25.000.000 evra za samo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 15 meseci došao do toga da u smiraj produžene transfer pijace u Engleskoj bude prodat za 550.000 evra. Batlend je zvanično prešao u Kristal Palas gde se ponovo vraća premijerligaškom fudbalu, ali kao zamenu za Visentea Guaitu koji je od početka sezone nekoliko puta spasavao klub iz Londona prave rezultatske katastrofe. Palas uz Španca ima još Stvena Hendersona u rotaciji golmana, s obzirom da je prva rezerva Vejn Henesi van stroja do februara zbog povrede kojue je zaradio s reprezentacijom Velsa.

Batlend je poznat kao miljenik Roja Hodžsona. Podsetimo, Batlend je debitovao za englesku reprezentaciju u vreme Hodžsonovog mandata, kada je skupio četiri nastupa. Zbog loma skočnog zgoba propustio je EURO 2016. godine. Batlend je potpisao ugovor na tri godine, a u Stouku mu je saradnja isticala narednog leta, zbog čega ga je Palas i dobio po ovako niskoj ceni.

Stouk je kao zamenu za Batlenda doveo Angusa Guna iz Sautemptona na jednogodišnju pozajmicu. Batlend je u Stouku proveo sedam godina, skupio je 168 nastupa, a na 50 utakmica nije primio gol. Dva puta bio je proglašavan za klupskog igrača godine.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.