Batak: Zvezda dominira četiri godine, ali idemo da se nadigravamo

Izvor: B92, 23.Okt.2021, 15:33

Batak: Zvezda dominira četiri godine, ali idemo da se nadigravamo

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je da će njegova ekipa ići da se nadigrava sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Fudbaleri Radničkog iz Niša sutra gostuju Crvenoj zvezdi, u utakmici 14 kola Superlige Srbije.

"Protiv Zvezde ćemo izaći da se nadigravamo, da vidimo gde smo u odnosu na ekipu koja igra značajnu ulogu u Evropi, a ako nam se ukaže šansa da napravimo nešto dobro na ovoj utakmici, naravno da ćemo je ugrabiti", rekao je Batak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi klub.

Radnički u ovaj meč ulazi sa desete pozicije na tabeli. Ima 14 bodova i utakmicu manje, dok je Zvezda druga sa 29 bodova i dve utakmice manje.

"Najvažnije je da smo kompletni i da su igrači koji su bili bolesni prebrodili probleme koje su imali sa koronavirusom. Nedostajaće samo Ristić, koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici", rekao je Batak.

"Znamo na kakvog protivnika ćemo se nameriti u nedelju. Zvezda već četiri godine dominira srpskim fudbalom, a svoj kvalitet potvrdjuje odličnim partijama u Evropi. Oni su u četvrtak imali delikatan meč u Danskoj, ali moj kolega Dejan Stanković ima na raspolaganju dva jednako snažna tima, tako da uopšte ne treba pričati o nekom njihovom umoru", dodao je on.

Batak je podsetio da je njegov tim tri nedelje bez utakmice.

"Spremali smo se za ponedeljak i Radnički iz Kragujevca i malo nas je poremetilo odlaganje tog susreta... Nakon Zvezde imamo četiri vezana meča kod kuće i ući ćemo u period kada moramo da zabeležimo niz pozitivnih rezultata", rekao je trener Radničkog.

Utakmica se igra u nedelju od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.