Bastin evropskog fudbala: Na Sančez Pishuanu Sevilja nema manu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Mar.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastin evropskog fudbala: Na Sančez Pishuanu Sevilja nema manu (VIDEO)

Branilac trofeja savladao Viljareal 2:1 i lagano se plasirao u četvrtfinale Lige Evrope

Ništa Nou Kamp, ništa Alijanc arena, ništa Stamford bridž... Ako postoji stadion u Evropi na kome je „nemoguće“ pobediti onda je to Seviljino zdanje „Ramon Sančez Pishuan“. Ekipa Uniaja Emerija sačuvaoa je svom objektu epitet svojevrsne neosvojive tvrđave na kome niko nije pobedio duže od godinu dana. Kad nisu uspeli Barselona, Real Madrid i Atletiko, nije ni Viljareal, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je u španskom duelu osmine finala Lige Evrope uspeo samo da zapreti, ali ne i da odoli, pa je posle 180 minuta morao da čestita braniocu trofeja plasman u četvrtfinale - 2:1 večeras i 3:1 iz prvog susreta.

Kao da nije imala prednost iz prvog susreta, Sevilja je ofanzivno počela i ovaj meč, ali se Žuta podmornica nije dala sve do 69. minuta, kad je 27-godišnji vezista Viktor Ibora samo poturio nogu na pas Karlosa Bake, koji je tako postao najproduktivniji igrač kluba iz Andaluzije ove sezone, pošto je golovima i(li) asistencijama učestvovao u 25 pogodaka, računajući sva takmičenja.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.