Baska su povrede uništile, sada se vratio jači nego ikad i velika je želja Liverpula!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baska su povrede uništile, sada se vratio jači nego ikad i velika je želja Liverpula!

Klop ceni njegove kvalitete.

Jasno je da Jirgen Klop mora da nastavi da troši novac kako bi dodatno pojačao konkunrenciju u timu. Navijači i svi u klubu smatraju da je ovo ta sezona kada će konačno podići trofej Premijer lige, ali izgleda da je za to potrebno da se tim pojača u zimskom prelaznom roku.

Mnogi igrači se povezuju sa "Redsima", a jedan od njih je i krilni napadač, Iker Muniain.

Muniain je ponikao u Bilbau, debitovao je za ovaj klub sa samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 16 godina i obećavao je mnogo pre nego što su ga zadesile povrede.

Sada ima 25 godina, ugovor mu ističe u junu naredne godine što Liverpul pokušava da iskoristi i da ga u januaru dovede po nešto nižoj ceni.

Poznato je kako ovaj tim iz Baskije radi i da su vrlo tvrdi kada su pregovori u pitanju. Tačnije, sa njima nema pregovora.

Ukoliko se Liverpul odluči da krene svim silama po Muniaina, jasno je da će Bilbao morati da se zadovolji određenom svotom novca, ali oni su navikli da rade tako i uvek nađu nekog novog izvanrednog igrača.

Da li bi to mogao da bude slučaj i sa Baskom?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bajern Minhen čeka Kanađanina

Izvor: B92, 31.Okt.2018, 16:46

Fudbaler Alfonso Dejvis odigrao je poslednju utakmicu za ekipu Vankuvera i spreman je da se pridruži treninzima Bajerna iz Minhena...Imajući u vidu to da je Vankuver ispao iz trke za plej-of Mls lige, Kanađanin je nešto ranije završio svoje obaveze u tom klubu i spreman je za dolazak u Minhen...Alfonso...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.