Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2020, 14:43

Baš su ljuti i rešili su da se ozbiljno pojačaju: Benfika kreće po Naća, Real dobija 10.000.000 evra

Vreme je za selidbu iskusnog defanzivca iz Madrida

Gubitak titule ih je ozbiljno iznervirao. Toliko da su rešili da naprave ozbiljne promene u svlačionici i u naredno prvenstvo uđu jači neko ikad. Ako je suditi na osnovu poteza koje vuku u poslednjih mesec dana u Benfiki će sami sebe proglasiti prvim favoritom za naredni naslov prvaka Portugalije, a biće i ozbiljan takmac rivalima u Ligi šampiona.

Najpre je umesto Bruna Laža angažovan prekaljeni stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Žorž Žezus, što je bio jasan signal da se nešto veliko spremna na stadionu Luž. Zatim su u istom danu promovisani belgijski štoper Jan Vertogen, nemački napadač Luka Valdšmit i brazilski krilni vezista Everton, stigli su još ofanzivni vezni Pedrinjo iz Korintijansa i desni bek Žilberto iz Fluminensea, doveden je iskusni golman Helton Leite iz Boaviste, čeka se da eksplodira bomba u vidu Edinsona Kavanija, ali to nije sve.

Orlovi žele i Naća Feranandeza.

Prema pisanju A Bole, Benfika je ponudila 10.000.000 evra Real Madridu i prvi signali nagoveštavaju da će prvak Španije prihvatiti da za pomenuti novac proda 30-godišnjeg defanzivca. Iako je Naćo dete kluba, sa više od 200 utakmica u nogama, minule sezone nije mnogo igrao, mučile su ga i povrede, na pozicijama koje pokriva – može da igra i desnog beka i štopera, ako je baš muka zakrpiće i po levoj strani – ustalili su se drugi igrači, pa je trener Zinedin Zidan procenio da mu nije neophodan. Ceneći vernost i doprinos osvajanju četiri titule prvaka Evrope, predsednik Florentino Perez rešen je da mu dozvoli transfer za simbolično obeštećenje, iako bivšeg reprezentativca Španije ugovor za kraljevski klub veže do leta 2020.

S druge strane, u Benfiki bi dobio prostor da igra. To je ono što Real ne može da mu garantuje i zato su na kompletnom Pirinejskom ostrvu uvereni da je posao i te kako moguć.

Jedino što se čini da neće biti poslednji kad je Benfika u pitanju. Mnogo ju je zabolelo što je predala krunu Portu. Već je potrošila 55.000.000 evra na pojačanja. I još će da troši.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.