Barsini zahtevi, evo koliko morate uplatiti ako želite Kutinja na jednogodišnju pozajmicu!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 18:20

Barsini zahtevi, evo koliko morate uplatiti ako želite Kutinja na jednogodišnju pozajmicu!

Kutinjo je jedan od najtraženijih fudbalera na svetu u ovom trenutku.

Filipe Kutinjo je fudbaler Barselone koji je ove sezone na pozajmici u Bajernu. Bavarci imaju opciju da ga dovedu za 120 miliona evra na kraju sezone, ali to svakako neće iskoristiti.

Zbog toga postoji interesovanje drugih timova, posebno iz Premijer lige, a Barselona je postavila cenu. Ona je 80 miliona evra, ali bi klubovi radije videli Kutinja prvo na pozajmici, a onda otkupili njegov ugovor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Barsa će za pozajmicu tražiti 10 miliona evra za sezonu 2020/21, preneli su španski mediji. Ukoliko bi klub želeo da ga otkupi na kraju te sezone, cena bi bila 70 miliona evra.

Podsetimo, Bavarci su za ovu sezonu platiti Kutinja 8,5 miliona evra.

Za Brazilca su zainteresovani Arsenal, Mančester junajted i Čelsi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.