Barsina ofanziva, tri imena, jedno potpuno neočekivano!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsina ofanziva, tri imena, jedno potpuno neočekivano!

Barsa pojačala ponudu za Brazilca, sa vezistom ima dogovor, a treći igrač bi mogao da dočeka zaista bajkovit transfer.

Barselona nije odustala od Vilijana, naime ponovo je povećala ponudu i sada je to blizu 80 miliona evra koliko je tražio Čelsi.

Ali, to nije sve, Abidal ima još dve ideje, jedna je Rabio, za koga je Tuhel priznao da želi da ode i da nije promenio odluku, a neočekivano se pojavilo ime desnog beka Muse Vagea.

U pitanju je Senegalac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je igrao na Mundijalu, fudbaler koji nije toliko poznat, ili bolje da kažemo nije bio poznat, nastupa za Eupen u Belgiji, debitovao je za Senegal prošle godine protiv Nigerije.

U Rusiji je i dao gol Japancima, ima samo 19 godina.

Barselona bi bila neverovatan skos u karijeri za njega, ideja Katalonaca je da prodaju Vidala, da Senegalac bude konkurencija Semedu, čime bi se Serhi Roberto preselio na prirodnu poziciju u veznom redu.

To bi Valverdeu olakšalo mnoge dileme, kada su u pitanju "mišići" na sredini, posle odlaska Paulinja.

Videćemo kako će se cela priča završiti, trener i dalje insistira da se pojačaju odbrana i vezni red, što se De Jonga tiče, Ajaks je i definitivno odbio da ga proda ovog leta, a isto će učiniti sa De Lihtom.

Barsa ima listu za prodaju, Dinj bi mogao u Englesku, čeka se odlazak Vidala, Rafinje, Sampera, Jerija Mine, Andre Gomeša, ukupno deset igrača ima dozvolu za odlazak, što bi trebalo da dodatno napuni kasu Katalonaca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.