Barselona spremila dve ponude za Nejmara - nije sve u novcu, hoće li PSŽ pristati?

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona spremila dve ponude za Nejmara - nije sve u novcu, hoće li PSŽ pristati?

Francuski klub može da bira.

Glavna priča leta će po svemu sudeći biti Nejmar.

Brazilac je očigledno prelomio i želi da ode iz Pari Sen Žermena, to govore i brojni problemi koji nisu bili karakteristični za njega dok je bio u Barseloni.

Katalonci sada pokušavaju da iskoriste to i vrate ga na Kamp Nou, Nejmar je čak pristao i na značajno smanjenje plate kako bi ponovo načinio čuveni MSN trio, ali potreban je dogovor između klubova.

Brazilski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Globo esporte navodi da su Katalonci spremili dve varijante kako bi odobrovoljili čelnike "svetaca".

Prva glasi 100 miliona evra u novcu plus Dembele ili Kutrinjo, dok je druga varijanta takođe 100 miliona uz koje bi put Pariza krenuli i Rakitić i Umtiti.

Barsa očigledno igra na kartu francuskih fudbalera koji su u Parizu sve poželjniji ne samo zbog sportskih rezultata, već i zbog imidža kluba, pa ostaje da se vidi hoće li PSŽ pristati da se odrekne velikog dela novca kakob bi doveo jednog ili dvojicu fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.