Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2020, 18:32

Barselona prihvatila 80.000.000 evra za Artura Mela

Sledi proces ubeđivanja mladog veziste da je Torino idealna destinacija za nastavak njegove karijere

Artur Melo prelazi u Juventus! Kako javlja Skaj Sport, Juventus i Barselona su se dogovorili oko cene za Artura Mela koja bi trebalo da iznosi 80.000.000 evra. Sada je ostalo samo da se odobrovolji odlični Brazilac, koji je prošlog meseca jasno svima stavio do znanja da ne želi da ode sa Nou Kampa.

Mauricio Sari u Melu vidi igrača sličnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Žoržinju, oko kojeg je gradio manevar u Napoliju i Čelsiju. Takođe. Stara dama će igrača pokušati da odobrovolji mladog igrača sa povećanjem plate u odnosu na onu koju ima u Barseloni. Prema Skaju, ta ponuda iznosi 5.000.000 evra na godišnjem nivou.

Isti izvor navodi da dva kluba žele da kompletiraju transfer do 30. juna, mada je direktor Juventusa Fabio Paratići to negirao i javno priznao da još uvek moraju da ubede igrača da pređe u Torino. Artur Melo se navodno još nada da može da se izbori sa svoje mesto na Nou Kampu i očekuje se da će igrati večeras protiv Altetik Bilbaa.

Melo je u Barselonu stigao iz Gremija na leto 2018. godine za obeštećenje od 31.000.000 evra i u protekle dve sezone zabeležio je tačno 70 nastupa u dresu katalonskog giganta i postigao četiri gola.

JUVE ZA PJANIĆA TRAŽI 70.000.000 EVRA?!

Miralem Pjanić neće biti direktan deo transfera Artura Mela u Barselonu, ali dva kluba traže način kojim bi postigla dogovor oko njegovog prelaska na Nou Kamp. Ipak, u ovom trenutku vladaju ozbiljna razmimoilaženja. Juventus prema informacijama Skaj Sporta smatra da Pjanić vredi gotovo neverovatnih 70.000.000 evra, dok u Barseloni ne smatraju da je razlika između njega i sedam godina mlađeg Mela svega 10.000.000 evra.

Činjenica je da će Barselona u Pjaniću dobiti kompletan proizvod i igrača koji još uvek može da donese ozbiljan kvalitet, ali cifra od 70.000.000 evra zaista deluje ogromno u ovom trenutku. Popularni Mali princ u Juventus je došao na leto 2016. godine iz Rome za 32.000.000 evra i postao jedan od lidera veznog reda Stare dame.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.