Barselona predstavila prvo pojačanje, Brazilca Artura Mela

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona predstavila prvo pojačanje, Brazilca Artura Mela

Obred je tradicionalno obavljen na stadionu Kamp Nou.

Brazilski igrač sredine terena ima 21 godinu. Četiri seniorske godine proveo je u Gremiju u kojem je igrao i u mlađim kategorijama. U prošloj sezoni bio je u timu koji je osvojio titulu klupskog prvaka Južne Amerike posle 22 godine.

Bio je pozvan u brazilsku reprezentaciju za mečeve s Bolivijom i Čileom u južnoameričkim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali nije upisao debitantski nastup. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je i na širem spisku selektora Titea za Mundijal. Svakako da bi trebalo da bude uzdanica Brazila za naradeni šampionat sveta, u Kataru 2022.

Barselona ga je platila 31 miliona evra i još devet kroz bonuse. Ko hoće da ga odvede, moraće španskom prvaku da uplati 400 miliona evra.

Ostaje da se vidi kako će se uklopiti na sredini terena u sistemu Barseloninog trenera Ernesta Valverdea.

arthurmeloreal's first touches at Camp Nou!

#EnjoyArthur

#EnjoyBarça pic.twitter.com/x2pl7qLBCC— FC Barcelona (FCBarcelona) July 12, 2018

arthurmeloreal

#EnjoyArthur pic.twitter.com/M50ZbBAQR8— FC Barcelona (FCBarcelona) July 12, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.