Barselona ostaje i bez Mesijevog naslednika?

Izvor: B92, 18.Okt.2021, 15:19

Barselona ostaje i bez Mesijevog naslednika?

Teška finansijska situacija nastavlja da potresa Barselonu.

Istina je da je rešen problem sa ugovorom Pedrija koji je nedavno stavio novi paraf, ali se pojavio novi sa drugim supertalentovanim igračem i sve većom zvezdom tima Ansuom Fatijem.

Mladom španskom igraču ugovor ističe na kraju sezone, a njegov agent Žorž Mendeš traži produžetak na samo dve godine, dok Barsa insistira na dugotrajnoj petogodišnjoj saradnji.

Razlog leži u tome jer katalonski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub trenutno nije u situaciji da mu ponudi visok ugovor, pa Mendeš želi da svog klijenta obezbedi da ranije pregovara o boljim uslovima.

Barselona nije u situaciji da ponudi jak i dogoročan ugovor Fatiju, koji je po odlasku Mesija iz Barse preuzeo njegovu "desetku", piše španski "El Nacional".

Još jedan razlog za zastoj u pregovorima je Barselonin predlog da otkupna klauzula bude milijardu evra, što Mendeš ne želi da prihvati.

Odlaskom Lionela Mesija je Fati smatran za naslednika Argentinca i eventualni njegov odlazak bi bio novi težak udarac za klub sa "Nou Kampa".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.