Barselona nije igrala sjajno, ali je VAR pomogao Realu

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 22:53

"Barselona nije igrala sjajno, ali je VAR pomogao Realu"

Bivši predsednik Barselone Sandro Rosel kaže da je VAR mnogo pomogao madridskom Realu da dođe na korak od titule.

On je dodao da ni Blaugrana nije igrala dobro ove sezone.

"Barselona nije izgledala sjajno poslednjih par utakmica, ali je jasno i da je VAR učinio neke greške zbog kojih je Real Madrid pobeđivao na tim utakmicama", rekao je Rosel.

Rosel je govorio i o period provedenom u zatvoru.

Pročitajte još: "Na ulasku u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatvor su mi dali kondome i vazelin – zabrinuo sam se"

On je iza rešetaka proveo 643 dana, ali su optužbe protiv njega u vezi sa korupcijom odbačene.

"Kada ste u zatvoru preispitujete puno stvari. Ne bih rekao da vam uništi život, ali puno toga stavi na čekanje. Ne želim izbrisati svoje sećanje, ono je dio mog života. Postoje ljudi koji su povukli veze kako bi mi oduzeli slobodu i to na dve godine. Bilo je to jako bolno za moju porodicu. Srećan sam što su i oni i moji prijatelji od početka verovali da sam nevin. Za moju porodicu i mene, sloboda je neprocenjiva", dodao je on.

Rosel je zbog svega toga tužio špansku Vladu i to za skoro 30.000.000 evra.

On je istakao da mu je sve to narušilo ugled, te nanelo velike poslovne gubitke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.