Barsa u šoku, dva pojačanja promenila odluku, Abidal izvisio?

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa u šoku, dva pojačanja promenila odluku, Abidal "izvisio"?

Iz Francuske stižu poražavajuće vesti za Katalonce...

Da li su istinite tvrdnje španskih i francuskih medija?

Naime, pre nekoliko trenutaka je objavljeno da se De Jong dogovorio sa Pari Sen Žermenom i da će narednog leta obući dres "Svetaca".

On je želeo u Barselonu, ali navodno, Katalonci su odbili da plate 75 miliona evra Ajaksu, pa se fudbaler okrenuo Parižanima koji nude i bolje finansijske uslove.

Sjajni vezista će, prema pisanju pariskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << medija potpisati ugovor na pet godina, a dobio bi 8 miliona po sezoni.

I to nije sve, Rabio koji je "zaleđen" i koji je navodno spreman da ode u Barsu je sada predmet pregovora između Bajerna i Pari Sen Žermena. On nije otputovao na turneju u Katar, Bavarci bi pristali da plate 15 miliona evra da kupe igrača šest meseci pre isteka ugovora.

Njegova majka Veronika pregovara i sa Bajernom i sa Čelsijem, što je iznerviralo ljude iz Barselone koji su mislili da imaju siguran dogovor.

Jasno, Rabio može da odbije sve ove ponude, odsedi šest meseci na tribinama i ode kao slobodan igrač u Kataloniju, ali i on sada okleva, tim pre što Bajern nudi bolji ugovor od Katalonaca.

Moglo bi se dogoditi da Barselona ostane bez oba Abidalova pojačanja za leto, što bi dosta zakomplikovalo dalje poteze kluba...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.