Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021, 12:59

Barsa u agoniji, Kumanu visi Damoklov mač, slabašni Kadiz plaši Katalonce

Primera: Holanđanina samo pobeda ostavlja na kormilu tima s Nou Kampa. Čeka se legenda kluba Ćavi, sadašnji strateg katarskog Al Sada

Barselona je u agoniji. Zemljotres je počeo odlaskom Lionela Mesija krajem avgusta u Pari Sen Žermen. Finansijska i organizaciona kriza katalonskog velikana preti da sruši temelje Nou Kampa. Holanđanin Ronald Kuman je "preživeo" na klupi i pored slabe prošle sezone kada je osvojen samo utešni Kup kralja. Katalonci su bez duše >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i tima u prethodnih 15 godina krenuli solidno, ali je onda usledio debakl od Bajerna (0:3) na startu Lige šampiona. Bavarci su ogolili svu nemoć nove Barse.

Remi (1:1) protiv Granade, izvojevan u poslednjem minutu, u ponedeljak u Primeri, upalilo je alarm u redovima slavnog kluba. Kumanu su dani odbrojani. Večerašnji meč (22.00) protiv Kadiza mogao bi da mu bude poslednji na klupi. Španski mediji su pominjali Roberta Martineza, Antonija Kontea, Andrea Pirla, ali čini se da najveće šanse da zameni Lalu ima Ćavi, legenda kluba koji je posle završetka karijere seo na klupi katarskog Al Sada sa kojim je osvojio dve titule u ovoj bogatoj azijskoj zemlji.

22.00: (5,70) Kadiz (4,00) Barselona (1,60)

Ima Kuman i mnogo problema s povredama. Pojačanje iz Mančester Sitija, Serhi Kun Aguero, još nije odigrao ni minut u novom klubu. Nema ni Martina Brajtvajta i Usmana Dembelea. Povredio se i Đordi Alba. Ansu Fati se tek oporavlja od teške povrede zbog koje je propustio veći deo protekle sezone. U ponedeljak je peh doživeo i mladi 17-godišnji defanzivac Alehandro Balde. U napadu igraće Memfis Depaj, neubedljivi Filipo Kutinjo i Demir. Na sredini terena biće Serhio Roberto, Serhio Buskets i Frenki de Jong.

Kadiz je tek u ponedeljak prvi put slavio. Dobio je Seltu u Vigu sa 2:1, a sada želi da iskoristi krizu velikana. Zbog povreda za domaćina ne mogu da igaju Hose Mari i Garido. Prošle sezone je Kadiz senzacionalno dobio Barsu na svom terenu sa 2:1, dok je na Nou Kampu bilo 1:1.

--------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Granadi je malo falilo da pobedu Barsu (1:1), a večeras (19.30) u Andaluziju stiže Sosijedad, kandidat za mesto u Ligi šampiona. Baski igraju i ove sezone mečeve na mali broj golova. Plavo-beli su osvojili 10 bodova u poslednje četiri utakmice. Gosti će biti desetkovani u Granadi. Van stroja su David Silva, Ander Baraneče, Karlos Fernandez, Hon Guridi, Asijer Iljaramendi, Aleksander Isak, Načo Monreal, Hon Pačeko i Dijego Riko.

Betis je razočarao na startu Primere. Ima samo jednu pobedu, a u nedelju je u sedmom minutu sudijske nadoknade izgubio dva boda u Sevilji protiv Espanjola (2:2). Četa iskusnog čileanskog stručnjaka Manuela Pelegrinija gostuje u Pamploni protiv solidne Osasune (19.30) koja je poražena samo jednom ove sezone. Standardan u ovom šampionatu za tim iz Pamplone je nekadašnji vezista Partizana Darko Brašanac.

--------------------------

Utakmice Primere možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

PRIMERA - 6. KOLO

Utorak

Hetafe - Atletiko Madrid 1:2 (1:0)

/Mitrović 45 - Suarez 76 i 90+1/

Bilbao - Rajo Valjekano 1:2 (1:1)

/Sis 33ag - Garsija 5, Falkao 90+6/

Levante - Selta 0:2 (0:0)

/Aspas 66, Mendez 85/

Sreda

Espanjol - Alaves 1:0 (0:0)

/Raul de Tomas 54pen/

Sevilja - Valensija 3:1 (3:1)

/Gomez 3, Lato 15ag, Rafa Mir 22 - Ugo Duro 31/

Real Madrid - Majorka 6:1 (3:1)

/Benzema 3, 78, Asensio 24, 29, 55, Isko 84 - Kang-In 25/

Viljareal - Elče 4:1 (2:1)

/Pino 5, Trigeros 39, Danjuma 60, Moreno 90+4 - Mohika 19/

Četvrtak

19.30: (3,90) Granada (3,35) Sosijedad (2,00)

19.30: (2,50) Osasuna (3,10) Betis (3,00)

22.00: (5,70) Kadiz (4,00) Barselona (1,60)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.