Barsa se vratila za sto, ovo je cena koju će morati da plati!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa se vratila za sto, ovo je cena koju će morati da plati!

Nisu odustali, nije navodno odustao ni Brazilac. Ali, i dalje je sve u rukama Liverpula...

Katalonski mediji pišu da je plan "Kutinjo" reaktiviran, da je već posle završetka prelaznog roka počelo da se pregovara o januaru, ali da će Redsi teško pustiti Brazilca u zimskom prelaznom roku.

On sam je spustio loptu, rečima da je počastvovan time što ga Barselona želi, ali da će dati sve od sebe kada je već ostao u Liverpulu. Ipak, nije odustao i nada se da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sledećeg leta završiti na "Kamp Nou".

Otkriveno je da su stigle tri ponude, ali nijedna nije bila blizu da slomi Liverpul koji nije imao nameru da proda Kutinja.

Barselona je verovala da može da završi posao za januar sa 150 miliona evra i recimo jednim igračem u razmeni, ali od toga nema ništa.

Katalonski "Sport" tvrdi da će Liverpul čekati leto, da se nadaju da će Kutinjo odigrati dobru sezonu i da će cena biti 200 miliona evra.

Ako Barselona to plati, može da dobije Brazilca, a novac će onda biti na raspolaganju Klopu da dovede sve igrače koje želi. Ne zaboravite da stiže Nabi Keita, pa bi odluka o prodaju Brazilca bila lakša.

Ali, 200 miliona, da li su Katalonci to spremni da plate?

Oni će morati da prodaju nekoliko igrača, ono što nisu uspeli da odrade tokom leta, a pitanje je hoće li doći do promene na čeku kluba, pa sada sve ovo sa Kutinjom ostaje praktično u drugom planu.

Mnogi veruju da će Barselona svetskim rekordom probati da ubedi Juventus da im proda Dibalu i da na taj način obezbedi zamenu za Mesija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.