Barsa pregrmela užasan teren, spasio je VAR u nadoknadi! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa pregrmela užasan teren, spasio je VAR u nadoknadi! (video)

VAR na delu u poslednjim sekundama meča, Barselona preživela Valjadolid.

Neobično je za Primeru da ima ovakav teren kakav smo svi videli danas u Valjadolidu.

Ekipa Barselone je uspela da savlada u lošim uslovima ekipu Valjadolida rezultatom 0:1, a strelac jedinog gola danas bio je Osman Dembele u 57. minutu.

Valjadolid je bio sasvim solidan danas protiv Barselone, imali su čak i par šansi u prvom poluvremenu preko Enesa Unala koji je bio blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da načne goste.

Pretila je, naravno, i Barselona, uglavnom preko Suareza i Dembelea, ali ih je i teren zaustavljao u nameri da stignu do gola golmana Valjadolida.

Usledio je taj 57. minut, tada je Suarez prebacio loptu na drugu stativu gde je bio Roberto, ovaj je vratio glavom povratnu za Osmana Dembelea, a Francuz je tukao u suprotan ugao i tako rešio pitanje današnjeg pobednika.

Prava drama je usledila u poslednjem minutu utakmice kada je Valjadolid postigao gol, VAR je tada stupio na snagu i sudija je na kraju dosudio ofsajd. Reklo bi se - opravdano.

Dakle, Barsi je ovo druga pobeda u isto toliko mečeva, Valjadolid ostaje na onom bodu koji je osvojio protiv Đirone.

Jedini gol na današnjem meču pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Provuče se Barsa na Valjadolidovom krtičnjaku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2018

Na krilima mladog Usmana Demblea Barselona je upisala drugu pobedu u Primeri u novoj sezoni. Nije oduševila, nije blistala, ali je pred 22.000 gledalaca na Zorilji porazila Valjadolid sa 1:0 pogotkom mladog Francuza u 57. minutu. Ipak, ovaj meč pratiće velike kontroverze pošto je domaćinu poništen...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.