Barsa potrošila 153 miliona; Ćavi: Nastavljamo da se pojačavamo

Izvor: B92, 14.Avg.2022, 13:49

Barsa potrošila 153 miliona; Ćavi: Nastavljamo da se pojačavamo

Trener Barselone Ćavi Ernandes bio je razočaran posle remija sa Rajo Valjekanom u prvom kolu LaLige.

Katalonci su odigrali samo 0:0 na Kamp Nou, a junak gostiju bio je golman Stole Dimitrievski.

"Razumem razočaranje, imali smo velika očekivanja. Moramo dobro da analiziramo igru, da se poboljšamo i nastavimo da verujemo u model", rekao je Ćavi.

Rajo je bio blizu čak i trijumfa.

"Važno je da nam Ter Štegen spasava bodove, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danas je to uspeo, zato verujem u njega", dodao je on.

Robert Levandovski nije uspeo da se prvi put upiše u strelce na zvaničnom meču.

"Zadovoljan sam jer radi za tim. Jako dobro kontroliše loptu i pomaže ekipi. Ali naravno da nam treba malo više efikasnosti. To je danas bio glavni problem ekipe. Robert i svi mi bili smo pomalo razočarani. No, pitanje je vremena kada će on napraviti razliku zbog koje je doveden", kazao je Ćavi.

Barsa je ovog leta potrošila 153 miliona evra, ali pojačanjima tu nije kraj.

"Već sam rekao da moramo da nastavimo da se pojačavamo i imamo vremena do 31. avgusta, posebno moramo dovesti desnog beka. No, to nam nije nikakav alibi za ovu utakmicu", zaključio je Ćavi.

Barsa naredne nedelje gostuje Sosijedadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.