Barsa mora da požuri, El Pistolero ima plan za nastavak karijere!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa mora da požuri, "El Pistolero" ima plan za nastavak karijere!

Šta im je činiti?

Luis Suarez će u januaru napuniti 33 godine i u Barsi polako postaju svesni da će uskoro morati da se pozdrave sa iskusnim urugvajskim napadačem.

Stigao je u klub iz Liverpula za 75 miliona evra još 2014. godine, igrao je fantastično u tandemu sa Mesijem i iskristalisao svoje mesto među najboljim napadačima sveta.

Ipak, godine čine svoje, nije popularni "El Pistolero" igrač kakav je bio kada je stigao na "Kamp Nou", jasno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i dalje svetska klasa, ali Barsa mora da razmišlja o budućnosti bez njega u svojim redovima.

Rastanak dve strane bi mogao da bude mnogo brži nego što se očekuje, kako Suarez navodno ima veliku želju da zaigra u MLS ligi.

To je potvrdio i njegov kolega iz reprezentacije Urugvaja Nikolas Lodeiro, koji brani boje Sijetl Saundersa u SAD.

U Barseloni su svesni i toga, pa već aktivno traže napadača koji bi mogao da nasledi Suareza u klubu.

Bilo je priče da su zainteresovani za Luku Jovića, ali je Srbin na kraju završio u madridskom Realu.

Potraga se nastavlja, ali bi na "Kamp Nou" mogli da ubrzaju stvari, od naredne sezone će se u MLS takmičiti i klub Dejvida Bekama Inter Majami, koji je već istakao želju da angažuje neke od najvećih fudbalskih zvezda, među kojima je i Luis "El Pistolero" Suarez.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.