Barsa je spremna na sve da se oslobodi akvizicije od 125 miliona, ovo je jasan znak!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 21:32

Barsa je spremna na sve da se oslobodi akvizicije od 125 miliona, ovo je jasan znak!

Veliki popust Katalonaca sa isključivo jednim ciljem.

Barselona čini sve kako bi se oslobodila Osmana Dembelea.

Takav se barem utisak stiče kada se osvrnemo na pitanja katalonskog Sporta koji tvrdi da je Barsa spremna da ga ponudi po praktično tri puta nižoj ceni od kupovne.

Stigao je Francuz na Nou Kamp za sumu od 125.000.000 evra, a sada bi mu rado videli leđa ukoliko bi neki klub ponudio tek 42 miliona, prenosi taj list.

Dembele se ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije naigrao, imao je i problema sa povredom, ali i nedisciplinom, pa je "blaugrana" očigledno izgubila strpljenje.

Sada se postavlja pitanje - ko je favorit za njegov potpis?

U prvi plan izbija Pari Sen Žermen koji vrlo lako može pokriti njegovu platu od 12.000.000 evra uz raznorazne bonuse koji hipotetički mogu da narastu i do 6.000.000 evra.

Naravno, drastično smanjenje cene će uticati i na veće interesovanje, ali videćemo ko je spreman da se kocka sa 23-godišnjim Dembeleom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.