Barsa, ipak, kupuje u januaru, ali ne Kutinja?

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa, ipak, kupuje u januaru, ali ne Kutinja?

Katalonci će biti aktivni i u zimskom prelaznom roku.

Katalonski Sport je preneo da Barselona nije odustala i da će u zimskom prelaznom roku ponovo pokušati da dovede Žan Mišel Serija iz Nice.

Navodno, iako je na kraju prelaznog roka propao praktično već završeni dogovor, Seri je ostao u svom klubu, pošto je Barselona odlučila da finišu prelaznog roka krene po Kutinja i Di Mariju.

Sport iz svojih izvora bliskih klubu saznaje da u Barceloni ne odbacuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogućnost da na zimu dovedu "afričkog Ćavija".

Njegova cena i dalje iznosi 40 miliona evra, a dolazak Serija značio bi i odlazak barem dvojice vezista, koji se od ranije spominju. Glavni kandidati su Arda Turan i Rafinha.

Podsetimo, Barsu su letos pojačali Nelson Semedo, Paulinjo, Đerar Delofeu i Osman Dembele.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.