Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 16:42

Barsa bi da trampi Albu za Bastonija, levom beku se ne ide sa Nou Kampa

Katalonski klub u potrazi za novim štoperom

Uveliko je Barselona krenula sa rekonstrukcijom tima, a tradicionalno problematičnu štopersku poziciju na Nou Kampu žele konačno da zatvore na duže staze. Blaugrana je dovela Erika Garsiju iz Mančester Sitija, ali se tu neće zaustaviti. Bacili su Katalonci oko na Alesandra Bastonija, a naruku im ide interesovanje Intera za Đordija Albu.

U Barseloni su spremni da izvrše trampu kako bi se manje isprsili, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali i skinuli veliki finansijski balast. Đordi Alba je jedan od starosedelaca na Nou Kampu, ima velika godišnja primanja koja opterećuju klub, a Barselona je najavila da će sa najsikusnijima obaviti razgovore oko smanjenja plata. Đerar Pike se oglasio i javno rekao da neće imati problem da se odrekne dela zarade. Ostali mudro ćute.

Đordi Alba ima ugovor sa Blaugranom do 2024. godine i po poslednjim informacijama nije zainteresovan da se seli iz Barselone. Iskusni levi bek je pre izvesnog vremena rekao da će završiti karijeru u Barseloni i opcija da krene put Đuzepe Meace nije mu primamljiva.

Inter i Simone Inzagi bi rado videli Đordija Albu u svojim redovima, ali će po svemu sudeći transfer zavisiti najviše od samog igrača. Barselona i Inter neguju dobre odnose, već su jednom pokušali da izvrše razmenu igrača, ali je ona propala. Ne omekšaju li Albu, smeši se sličan scenario.

Nije Alesandro Bastoni jedini pik Blaugrane. Na spisku želja nalazi se i Ajmerik Laport, ali bi Barselona morala da se otvori za štopera Mančester Sitija, što bez nekoliko izlaznih transfera neće biti moguće.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.