Baloteli i Melo oštro odbrusili Kjeliniju – Ti čudni kapitenu i kukavice

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 16:46

Baloteli i Melo oštro odbrusili Kjeliniju – "Ti čudni kapitenu i kukavice"

Autobiografija Đorđa Kjelinija još uvek nije publikovana, a već je izazvala front među fudbalerima.

U knjizi "Ja, Đorđo", italijanski štoper je istakao dvojicu bivših saigrača kao najgore sa kojima je sarađivao.

To su Mario Baloteli, za koga je istakao da nikada nije poštovao ekipu, a drugi je Felipe Melo koga je nazvao "trulom jabukom".

"Makar imam iskrenosti i hrabrosti da kažem stvari ljudima u lice", oglasio se Balotelii putem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Instagram storija.

"Imao si toliko prilika od te 2013. godine da se poneseš kao pravi muškarac, ali nisi. Ko zna šta ćeš jednog dana pričati o svojim sadašnjim saigračima, ti čudni kapitenu..."

"Ako ovo znači biti šampion, onda ja biram da to ne budem. I nikada nisam pokazao nepoštovanje prema dresu Italije", poručio je Baloteli.

Felipe Melo, poznat po svom temperamentu, iznenađen je navodima Kjelinija.

"Voleo bih da znam kakve sam to incidente napravio. Kada sam bio u Torinu, nikada nisam pokazao manjak poštovanja prema bilo kome: saigračima, direktorima ili generalno Juventusu. U ovom momentu, ja nemam poštovanja prema Kjeliniju, i nikada više ga neću imati", rekao je Brazilac.

Zatim je bio još žustriji.

"Uvek je bio kukavica. Takođe, lako je biti žestok prema nekome u knjizi. Možda je 'defanzivac' i dalje ljut na mene, jer sam otišao u Galatasaraj, a tada smo njegovom Juventusu podelili šamare i izbacili ih iz Lige šampiona. Ili zbog toga jer je Inter osvojio sve, a ja sam Interista", žestoko je odgovorio, dodajući:

"Ovo je ono što je Kjelini, uvek je glumeo kao da je najveći... Ja bih podsetio na Kup konfederacija 2009. godine kada smo pobedili Italiju i Brazil osvojio turnir. Možda je i ljut zbog toga, pošto nikada ništa nije osvojio sa reprezentacijom", podvukao je Melo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.