Izvor: RTS, 18.Jun.2021, 06:45

Baksi izborili sedmi meč u sjajnoj seriji protiv Netsa

Ekipa Milvokija slavila je u, za njih eliniminacionoj, šestoj utakmici polufinalne serije protiv Bruklina sa 104:89 i tako izborila sedmu i odlučujuću utakmicu za plasman u finale Istočne konferencije.
Predvođeni Janisom Adetkumbom i Krisom Midltonom, koji su kombinovano ubacili 68 poena, Baksi su i treći put odbranili domaći teren i odveli seriju u ”majstoricu” (3-3), koja će se igrati u noći između subote i nedelje u Bruklinu.

I >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovaj meč obeležile su igre u serijama, Milvoki je rano stekao dvocifrenu prednost (14 poena viška u drugom kvartalu), da bi Bruklin u nekoliko navrata i naleta stizao zaostatak, ali za razliku od četvrtog i petog meča nije imao snage za potpuni preokret.
”Grik frik” je meč završio sa ubačenih 30 poena i 17 skokova, dok je Midlton postigao rekord karijere u plej-ofu od 38 poena, uz 10 skokova i po pet asistencija i ukradenih lopti.
Plejmejker Džru Holidej dodao je 21 poen, uz osam skokova i pet asistencija, u meču u kojem je klupa Baksa postigla svega četiri poena.  
Ekipa iz Viskonsina je šutirala nekarakteristično loše za tri poena (7 od 33), ali je nadigrala pritivnika u poenima iz kontranapada (26-4).
Na drugoj strani, u redovima Netsa, koji su ponovo bili lišeni usluga Kajrija Irvinga, još jednom je najistaknutiji pojedinac bio Kevin Durent.
On je posle spektakularne partije u petom meču (49 poena) ovoga puta ubacio 32 poena uz 11 skokova, dok je Džejms Harden zabeležio 16, sa podeljenih sedam asistencija.
Meč odluke igraće se u ”Barklajs centru” u Bruklinu u nedelju od 02.30.   

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baksi izborili majstoricu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2021

Košarkaši Milvoki Baksa pobijedili su Bruklin Netse u šestom meču polufinala Istočne konferencije NBA lige rezultatom 104:98 i tako ovaj duel odveli u odlučujući sedmi meč.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Milvoki izborio sedmi meč protiv Bruklina

Izvor: Beta, 18.Jun.2021

Košarkaši Milvokija pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Bruklina sa 104:89 i tako izborili sedmi, odlučujući meč u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.Bakse su do pobede u meču u kojem su konstantno imali prednost vodili Kris Midlton, Janis Adetokunbo i Džru Holidej koji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.