Bakajoko stigao u Milan, ali to nije jedini igrač koga je Čelsi poslao u Seriju A!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakajoko stigao u Milan, ali to nije jedini igrač koga je Čelsi poslao u Seriju A!

Milan se pojačava na kraju prelaznog roka i pokušava da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu.

Milan pokušava da rekonstruiše tim, a do kraja prelaznog roka imaju još malo vremena. Svi već znaju za onaj trejd sa Juventusom u kome su stigli Kaldara i Iguain, a u Torino otišao Bonući, Milan se odrekao nekih bitnih igrača, ali su uspeli da zadrže Susa.

Bakajoko je stigao u Milan, a medicinske preglede će obaviti sutra.

Čelsi će dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 5 miliona za jednogodišnju pozajmicu, a na kraju pozajmice će imati opciju da ga otkupe za dodatnih 35 miliona evra.

Dvadesettrogodišnji vezista se ne uklapa u Sarijev sistem, pa je logično bilo da napusti klub. Stigli su Žoržinjo i Kovačić, pa uz Kantea i Barklija, kao i Fabregasa, neko je morao da napusti tim.

Čelsi je poslao još jednog igrača u italijansku ligu, u pitanju je Ola Eina, koji će biti na jednogodišnjoj pozajmici u Torinu uz opciju otkupa u iznosu od 8 miliona evra. Ovaj igrač igra na poziciji desnog beka, a ima samo 21 godinu, prošlu sezonu je bio na pozajmici u Hal sitiju.

Londonski klub je poznat po tome što ima ogromnu bazu igrača koji gotovo nikada neće igrati za ovaj klub, ali iz godine u godinu idu na razne pozajmice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.